dimarts, 6 de juny del 2017

A l’atenció dels assistents a les reunions preparatòries Trobada de la "Novena Brigada del Cos de Tropes de Socors" de Creu Roja
Benvolguts i Benvolgudes,
Tal com es va establir a la reunió del passat dilluns 8 de maig, us informem del link per poder accedir al formulari d’inscripció per a la Trobada de voluntaris i voluntàries de la "Novena Brigada del Cos de Tropes de Socors" de Creu Roja, per a aquelles persones que optin fer la inscripció on-line i pugueu fer la difusió.
Link: http://web.creuroja.org/reconeixement. (Al formulari caldrà escollir una de les dues dates)
Atenent que la voluntat institucional és fer la trobada a la seu de Creu Roja, i visitar així els llocs més significatius de la seu (sala Henry Dunant, central de coordinació autonòmica i magatzem), es va decidir fer la trobada en dues edicions: una el dia 18 de juny i una altra el dia 22 d’octubre, ja que l’espai on tindrà lloc és insuficient per acollir tothom en una data.
El termini, tant per apuntar-se on-line a través del link com per fer-nos arribar les dades via correu electrònic (de les persones que no s’apuntin on-line), és el dia 10 de juny.
L’hora de convocatòria és a les 10h i les visites als diferents espais seran en grups reduïts. La previsió de l’hora d’acabament és que sigui al voltant de les 12:30, màxim 13 hores.
Us agrairem que feu difusió entre les persones amb qui teniu contacte i les inscripcions que no es facin a través del link, ens les pugueu fer arribar a la següent adreça de correu: isabel.valle@creuroja.org.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració, rebeu una ben cordial salutació,
Josep Masip i Suets
Referent Institucional Trobada 9ena. Brigada
Creu Roja a Barcelona