diumenge, 25 de gener del 2009

...

Hola! amics, mirant aquestes fotos, veig que encara son de molt abans de entrar jo a la Alpina. Segurament tenen la seva historia.
Jo las diapositives, les tinc de portar per passar les a CD. En quan en tingui de fetes les aniré posant, es feina de preparar les per poguerlas penjar al Bloc, a poc a poc. Os envio moltes salutacions del amic Sevastia Sarerols es posa molt content, de saber que amb re-eniciat contacte entre els antics companys, ja esta jubilat i es dedica molt a fer els viatges del Inserso, aviat ens trobarem per "ratlla" una estona. Ell també amb comenta que te moltes fotos, aviam si consegueijo que amb passi alguna per penjar la.
Com noteu, aquesta colla de "borinots" no s´animen a dir res, als tindre de donar un toc de atenció aviam si els animo, be Amics fins un altre ratet tan pron ta tingui noticies frescas per aquí estaré. Salut, Ferran.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quiero responder a Ferran, no he conseguido entrar en su blog (debe ser por mi incapacidad manifiesta para este tipo de tecnologías).
Siento mucho que esté trabajando en la Empresa Nacional del Paro, no se lo merece.
Su capacidad creadora, su buen gusto y su capacidad de trabajar con las manos sacando del barro cosas bellas no se puede perder.
Ya sabemos que en este momento , la economía no permite otras cosas;estoy segura de que no ha perdido el gusto por las cosas bonitas y el refinamiento artístico.
Un saludo.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Señor Salla